Camilla Johansen, ejer
 
I mine helt unge dage arbejdede jeg i
restaurantbranchen men tog senere en
uddannelse som Bygningskonstruktør
og arbejdede i mange år med bl.a.
Metroen på arkitektsiden.

Det er nok ikke den mest typiske baggrund
men har kunne tilføje en masse på den
administrative side af at holde en restaurant
kørende.

Så længe jeg kan huske har jeg lavet mad
og jeg har suget til mig alle steder fra.
Vil altid være taknemlig for alle dem jeg
kender  i branchen som har hjulpet og lært mig en masse
 
Camilla

Historie

Den Gyldne Okse så første gang dagens lys i 1947 og fungerede, dengang og mange år frem, som spisested/værtshus for byens borgere. Da jeg overtog restauranten i 2007, ændrede jeg konceptet til restaurant, hvor hyggen er i højsædet og den danske mad tilberedes og serveres med kærlighed.

 
Indretning af restauranten
Restauranten er stadig indrettet i gammel stil med det velkendte bordeaux velourtapet og familieportrætter på væggene. Enkelte familier har fået deres egen portrætvæg, bl.a. familien Hansen der har kommet her igennem 4 generationer og Annie Johannesen har sit eget “Annies Corner”.

 
Medierne
Efter flere år på Dronninglundvej er det nu også lykkedes mig at få Den Gyldne Okse i medierne. I 2009 blev restauranten præsenteret i Lorry i forbindelse med udgivelse af bogen “2720” - en hyldestbog til Vanløse. Siden er det blevet til optagelser til “Lærkevej” for TV2 i 2010, “Jul i Kommunen” på DR2 i 2012 og “Valg i Kommunen” på DR2 i 2013.
 

Maden
Maden bliver tilberedt fra bunden, inden for de små rammer mine køkkenfaciliteter tillader. På trods af, at jeg forsøger at holde Den Gyldne Okse i den gode gamle ånd, kan du finde os på Facebook og Tripadvicer.
Slå et slag forbi på nettet og giv mig en tilkendegivelse af dine oplevelser på Den Gyldne Okse.

 

Gavekort

 
 
En fantastisk gave kunne være et gavekort til Den Gyldne Okse. Vores gavekort er Mønter. Der er en mønt som udgør en væredi på 100 kr og en anden hvis værdi er en Winersnitzel.
Køb mønterne i restauranten.

Se vores galleri af billeder her:
Den Gyldne Okse | CVR: 30106814 | Dronninglundvej 10, 2720 Vanløse - Danmark | Tlf.: 3871 9235 | kontakt@dengyldneokse.dk